Sponsors gezocht!

58km, dat was tot voor kort de grootste afstand die ik in één keer had afgelegd op de fiets …
500km in vier dagen, dat is mijn ambitie … begin september al!

Waarom?

Sinds jaar en dag helpt Secure IT Ter Muiden vzw. Een zorgcentrum voor mentaal gehandicapte volwassenen. Het engagement dat de medewerkers van Ter Muiden aan de dag leggen is grenzeloos, de kracht en volharding waarmee ze hun job uitoefenen is bewonderenswaardig. Als teken van respect voor die mensen vind ik dat het mijn beurt is om grenzen te verleggen, af te zien en te lijden.

Maar …

Zonder jouw hulp geraken we er niet:
Afzien en pijn lijden is tijdelijk, maar jouw sponsoring is blijvend. De “Ronde van Ter Muiden“, want zo heet de tocht van 500km, is bedoeld om de broodnodige werkingsmiddelen voor de vzw op te halen.

Dus graag van jouw kant ook een engagement:
Elke gift is welkom! Per km of één vast bedrag, dat maakt niet uit. Maar … vanaf 250 euro doe ik, om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen, een koerstrui of t-Shirt aan met logo van jouw onderneming. Op voorwaarde dat ik die op tijd ontvang uiteraard. Elke sponsor krijgt een eervolle vermelding op onze eventpagina. Ook tijdens de tocht zullen we op sociale media en onze website regelmatig updates plaatsen over mijn vorderingen. Indien gewenst kan een fiscaal attest worden voorzien (vanaf 50 euro).

Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Ik wil sponsor worden!

Alvast bedankt!

Met positieve groet,

Koen Verlinde
Zaakvoerder

PS: We maakten op Facebook een evenement aan, zo mis je geen enkele update.