De ronde van Ter Muiden

In september wordt voor de tweede keer het startsein gegeven voor de “Ter Muiden Challenge: De Ronde van Ter Muiden”. Deze challenge is een vierdaagse sponsorrit op de fiets.  Deelnemers zamelen geld in voor Ter Muiden vzw.  Het is de bedoeling om elk 500km bijeen te trappen in vier dagen, van donderdag 6 september tot en met zondag 9 september.  De deelnemers rijden in één groep, onder het motto: “samen uit, samen thuis”.

Onze zaakvoerder, Koen Verlinde, is steeds te vinden voor een sportieve uitdaging en heeft dan ook met veel enthousiasme deze challenge aanvaard.  Maar het blijft natuurlijk een tocht om een goed doel te steunen.  Koen is dus nog steeds op zoek naar sponsors om hem dat extra duwtje in de rug te geven.

Ter Muiden vzw is een organisatie voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Je kan er ondermeer terecht voor dag- en woonondersteuning, algemene begeleiding en outreach. Neem gerust een kijkje op hun website.

Onderstaande sponsors verlenen reeds hun medewerking en zorgen er samen voor dat elke kilometer 5 euro waard is. Zoals je ziet is er nog plaats voor jouw logo.  Lees hier hoe je Koen extra kan motiveren.

Blijf op de hoogte van alle updates en volg dit evenement op Facebook.