Netwerk Security

Ontdek onze oplossingen voor uw netwerkbeveiliging.

MEER WETEN

Getuigenissen


Enkele klanten aan het woordDe Westvlaamse apothekersvereniging

Hun professionele aanpak en uitgebreide kennis geeft u echt een gerust gevoel.

Na een grondig overleg screenden de mensen van Secure IT onze infrastructuur. Zij hebben alles binnen ons bedrijf wat met informatica te maken heeft, getest. Dankzij deze audit legde Secure IT enkele pijnpunten bloot.


Winsol

Secure-IT bestaat uit een team enthousiaste kerels met een niet te evenaren kennis.

Door de installatie van Secure IT kan iedereen vlot en veilig werken. Finaal gezien zal deze investering ons zelfs centen opbrengen. Vanuit een kostenstandpunt wou ik af van verschillende apparaten die naast elkaar opereerden, elk met hun eigen onderhoudscontract.

Ingelmunster

Ik hou van de gedrevenheid van die mannen. Het is een plezier om hen aan het werk te zien.

Voor een gemeentehuis is een netwerk heel belangrijk. Wij kunnen een beroep doen op vaste overheidsleveranciers, ook voor IT maar de gemeente en mijn afdeling beslisten om wat de veiligheid betreft, toch een externe partij in te schakelen.


Fujirebio

Ik stond versteld van hun productkennis. Ze kennen hun apparaten en software dan ook van binnen en van buiten.

Ons bedrijf beschikt over onderzoeks-gegevens en gevoelige informatie waarvoor strikte wettelijke regels gelden wat de beveiliging betreft. Omdat ik op zoek was naar een passende oplossing, trok ik naar een beurs. Zo kwam ik in contact met Secure IT. Een schitterende keuze zo bleek.


Contacteer ons