Netwerk Security

Ontdek onze oplossingen voor uw netwerkbeveiliging.

MEER WETEN

Best in class monitoring oplossing


Heeft u genoeg van die oneindige stroom aan logs, meldingen en rapporten? Genoeg van verschillende tools om verschillende systemen op te volgen?

U wilt zelf de status van uw IT infrastructuur opvolgen. U wilt zeker zijn van de continuïteit binnen uw onderneming. Geen onderbrekingen van bedrijfsprocessen. Meten is weten maar belangrijker nog is gewaarschuwd worden bij problemen. Bij échte problemen, geen “false-positives”. Maar efficiënte en betrouwbare waarschuwingen.Een realtime overzicht van alle actieve systemen in het netwerk is een must. Statistieken over performantie, status van services, procesinformatie in één oogopslag. Maar ook een helpdeskfunctie mag niet ontbreken.

Uit het verleden kunt u leren. U kunt een trend bepalen voor de toekomst. Proactief maatregelen nemen om zo bedrijfszekerheid te waarborgen.

En het prijskaartje?

Wij geloven dat een monitoringsysteem het IT budget niet hoeft te verslinden. Het moet de dagelijkse productiviteit juist bevorderen.

Heeft u genoeg van die oneindige stroom aan logs, meldingen en rapporten? Genoeg van verschillende tools om verschillende systemen op te volgen?

Secure IT biedt de “Best in Class” monitoring oplossing:

  • Geen licentiekost
  • Centraal dashboard
  • Schaalbaar
  • Geïntegreerd volgens úw processen en organisatie
  • Leveranciersonafhankelijk
  • Op basis van Zabbix open source technologie

Een efficiënte oplossing.  Een oplossing die alle systemen verenigt en bestendigt.  En bovendien niet merkgebonden!

Benieuwd? Meer details over onze oplossing vindt u op deze pagina.

Contacteer ons