Over Secure IT

Werkwijze - Jobs - Team

Contacteer ons

Secure-IT


Opstart en geschiedenis

Secure IT werd boven de doopvont gehouden op 1 september 2017 en is ontstaan uit de samensmelting van IMPAKT en Fix It Solutions. Twee bedrijven die hun sporen ruim verdienden binnen de beveiliging van IT infrastructuur.

IMPAKT zag het levenslicht in 1988. Het bedrijf was nationaal actief en richtte zich voornamelijk op de enterprise markt. Met een uitvalsbasis in Melle, Antwerpen en Brussel stond IMPAKT letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant. Fix IT Solutions werd opgericht in 2005 en was vooral gekend onder de commerciële naam Secure IT. Specialisten in ICT security en vooral actief bij KMO’s in de ruime omgeving van Roeselare. Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan.

Een fusie was de logische stap!

Werkwijze


Hoe gaan wij te werk?

Knowing

We leren u, uw bedrijf en medewerkers beter kennen. We ontdekken al snel waar alles probleemloos verloopt of waar nog ruimte tot verbetering is.
Lees meer

Detecting

Na deze algemene screening wordt duidelijk of er blinde vlekken zijn.
Lees meer

Solving

Secure IT gaat steeds op zoek naar de beste oplossingen op maat van uw bedrijf. Wij beschikken over een uitgebreid gamma én de nodige kennis om de producten te selecteren die net uw bedrijf nodig heeft.
Lees meer

Evaluating

Alles werd geïnstalleerd en geïmplementeerd. Maar ons werk is nog niet klaar
Lees meer