Secure IT bestaat uit een team enthousiaste kerels met een niet te evenaren kennis.

Winsol

Tom De Sloovere is ICT manager binnen de Winsol groep. In 2014 wilde hij enkele optimalisaties op vlak van beveiliging doorvoeren.

“Vanuit een kostenstandpunt wou ik af van verschillende apparaten die naast elkaar opereerden, elk met hun eigen onderhoudscontract. Daarnaast was onze firewall verouderd en bovendien niet redundant uitgevoerd. Om deze ingrepen tot een goed einde te brengen, besloten we een beroep te doen op experts. We hebben meerdere partijen gecontacteerd. Finaal kozen we om verschillende redenen voor Secure IT.”

Flexibiliteit troef

“Ik bestempel samenwerken met Secure IT als aangenaam en tegelijk heel professioneel. Op elk moment kan ik telefonische assistentie inschakelen. Ook als ze ter plaatse moeten komen, zijn ze heel flexibel en denken klantgericht mee. Dat is echt een pluspunt. Zo hebben ze ons zelfs een dure toepassing afgeraden omdat ze een beter en voordeliger alternatief konden aanbieden.”

Alles in één

“Dankzij de installatie door Secure IT kan iedereen vlot en veilig werken. Finaal gezien zal deze investering ons zelfs centen opbrengen. We moeten niet meer investeren in verschillende toestellen, elk met hun eigen onderhoudscontract omdat alles nu vanuit één toestel werkt. Nu hebben we een firewall die redundant is, een optimale werking van onze webfiltering en VPN met 2-factor authenticatie. Ook voor onze satellietkantoren kregen we de perfecte oplossing.”

“Dankzij hun luisterend oor en pragmatische aanpak komen ze telkens tot de juiste oplossing die perfect aan de echte noden van de klant voldoet.”